top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilbert en Cindy Beukens iedereen heeft ons vast wel eens voorbij zien gaan in de ring op keuringen.Wij zijn lang woonachtig geweest in Brabant waarin 2012 ook onze zoon Bram is geboren.

Na jaren lang in dienst te zijn geweest en met al onze ervaringen is het nu tijd om met heel veel zin onze eigen Stal Beukens te gaan beginnen .

 

Wilbert Beukens

 

Wilbert is van thuis uit een boerenzoon maar al gauw zat hij niet meer tussen de koeien maar werden het toch paarden dat zat er al heel vroeg in. Na de hippische opleiding in Deurne is hij dan ook meteen aan de slag gegaan bij hengstenhouderij Van Olst. Daar heeft Wilbert zijn KI certificaat gehaald en alles geleerd over de dekkerij.

Na een tijd is hij bij Stal Schep begonnen daar heeft hij al heel wat goedgekeurde hengsten klaargemaakt voor de keuring, hij weet dan ook heel goed hoe een jong paard met potentie er uit moet zien.

Cindy Beukens

 

Cindy is ook al vroeg begonnen met rijden en heeft de jonge paarden altijd een uitdaging gevonden. Na haar hippisch opleiding in Deurne is zij aan de slag gegaan bij Stal van Hoof, daar heeft zij veel merries en goedgekeurde hengsten mee klaargemaakt voor de keuring.

 

Ook heeft ze vele paarden opgeleid waaronder ook gekeurde hengsten voor aanlegtesten en heeft ze ook meerdere paarden succesvol op wedstrijden gereden.

bottom of page